Novosti i izložbe

 
 • Izložba fotografija mladih “ISTRA ambijent - kulturna baština”

  Izložba je rezultat provedenih Ljetnih fotoradionica za mlade u Istri, tijekom srpnja 2011. godine, u kojima je sudjelovalo 30 mladih autora osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta iz čitave Hrvatske. Ovogodišnje radionice bile su nastavak kontinuiranih programskih aktivnosti koje Hrvatski fotosavez priređuje u Istri od 1997. godine u kojima je dosad sudjelovalo više od 600 sudionika.
  17. 09. 2011 PROČITAJ VIŠE
 • Izložba “Kockavica”

  U poštanskom uredu Bjelovar otvorena je izložba fotografija i likovnih radova pod nazivom "Kockavica". Doprinos izložbi na kojoj je zakonom zaštićena biljka kockavica prikazana na mnogo kreativnih načina dali su brojni zaljubljenici u prirodu i ljepotu. Autori radova su članovi Fotokluba Bjelovar s voditeljicom Zlatom Medak i učenici drugog razreda Prve osnovne škole, učiteljice Jasne Predragović.
  28. 02. 2011 PROČITAJ VIŠE
 • Izložba polaznika Algebre-Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu

  Nakon dva mjeseca učenja, praktičnog vježbanja i obrade snimljenog materijala polaznici programa obrazovanja Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu u Bjelovaru u organizaciji informatičkog učilišta Algebra završili su sa svojom izobrazbom, te su svoje radove pokazali na skupnoj izložbi u prostoru galerije Fotokluba Bjelovar.
  28. 02. 2011 PROČITAJ VIŠE
 • 100 godina Foto kluba Split

  U subotu, 28. siječnja u 12 sati će se održati izložba članova Fotokluba Split čime se obilježava njegova stota obljetnica.
  28. 01. 2011 PROČITAJ VIŠE
 • Izložba slika Josipa Rubesa “Treptaj krajolika”

  Josip Rubes, lječnik i slikar iz Krapinskih Toplica crta i slika od rane mladosti. Inspiriran ljepotama Hrvatskog zagorja pretežno slika krajolike toga dijela Hrvatske. Pretežno se služi tehnikom suhog pastela. Zadnjih nekoliko godina sve više ga privlači apstraktno slikarstvo služeći se tehnikom ulja na platnu i lak bojama.
  27. 01. 2011 PROČITAJ VIŠE
 • Izložba slika Ivice Vlašića

  Ivica Vlašić je za svoj stvaralački rad primio brojne nagrade i priznanja kao i zahvalnice za sudjelovanje u humanitarnim donacijama za Republiku Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Uvršten je u Enciklopediju hrvatske umjetnosti u izdanju Leksikografskog zavoda "Miroslav Krleža" u Zagrebu 1996. Dosad je ostvario 36 samostalnih izložbi, a u galeriji Fotokluba "Bjelovar" predstavio se sa dvadesetak slika ulja na platnu.
  27. 01. 2011 PROČITAJ VIŠE
 • IZLOŽBA - BRAZIL EMBASSY I FOTOKLUBA BJELOVAR

  Pozivamo Vas na izložbu brazilske ambasade koja će se održati u prostorijama Fotokluba Bjelovar.                                  
  12. 01. 2010 PROČITAJ VIŠE
 • Lidice 2010

  Dana 2. prosinca 2010. godine u Hrvatskom školskom muzeju u Zagrebu veleposlanik republike Češke uručio je diplome i medalje članovima fotokluba Bjelovar za zavidne razultate postignute na ovogodišnjem natječaju LIDICE s temom "BIOLOŠKA RAZNOLIKOST".
  12. 02. 2010 PROČITAJ VIŠE
 •  
   < 1 2 3 4 >