Radionice

 
 • Ljetna fotoradionica Hrvatskog fotosaveza u Puli

  Hrvatski fotosavez od 1997. godine priređuje ljetne fotoradionice za mlade osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta u Puli, odnosno na području cijele Istre. U nizu tih aktivnosti kojima je osnovni cilj bio poticanje kreativnosti mladih usporedno s formiranjem vizualno-likovnog kriterija u okruženju hrvatske kulturne baštine, kao i kulture života u baštinjenom prirodnom ambijentu, razvijao se kreativno-kritički odnos prema mediju fotografije. Ovogodišnji sudionici ljetne fotoradionice u Puli iz fotokluba bili su: Nevena Stojčić, Valentina Krvar.
  07. 07. 2013 PROČITAJ VIŠE
 • Projekt „Zdrav za 5“

  Odsjek za zaštitu okoliša Upravnog odjela za graditeljstvo i komunalnu infrastrukturu Bjelovarsko – bilogorske županije, Policijska uprava Bjelovarsko – bilogorske i Zavod za javno zdravstvo Bjelovarsko – bilogorske županije uspješno su proveli preventivni projekt „Zdrav za 5“. Svrha projekta je prevencija ovisnosti i zlouporabe alkohola, droga i igara na sreću, podizanje razine svijesti o vlastitoj ulozi u očuvanju životne, školske i radne okoline, kao i podizanje razine samosvijesti o odgovornosti u očuvanju vlastitog i tuđeg zdravlja i sigurnosti. Na završnoj manifestaciji članovi Fotokluba prezentirali su svoje djelovanje iz područja ekologije i održali radionicu slikanja svjetlom.
  13. 05. 2013 PROČITAJ VIŠE
 • Radionica “Zajedničke vrijednosti- Znakovi s ljudskom dimenzijom”

  Ovaj program čini dio Programskih aktivnosti Hrvatskog fotosaveza u sklopu projekta “Zajedničke vrijednosti- Znakovi s ljudskom dimenzijom“ u kojem sudjeluje 11 udruga civilnog društva iz Hrvatske a koordinator je Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u sklopu odobrenog projekta Zaklade Anna Lindh. Ostvarena je suradnja u obliku kreativne radionice između Fotokluba Bjelovar i I osnovne škole Bjelovar. Sudjelovalo je 17 učenika čiji su radovi otisnuti na majice.
  01. 05. 2013 PROČITAJ VIŠE
 • Pokladni običaji 08.02– 10.2. 2013.

  U organizaciji Hrvatskog fotosaveza u sklopu projekta „Mladi i baština“ u Končanici je održana fotoradionica za mlade „Pokladni običaji“. Sudionici radionice fotografski su popratili pokladne običaje češke nacionalne manjine. U radionici su sudjelovali: Ivan Tkalčić, Hrvoje Grguljaš, Tomislav Pavlek i Vladimir Pavlek Prilog o Radionici prikazan je u programu HRT-a u emisiji: Puni krug.
  08. 02. 2013 PROČITAJ VIŠE
 • Fotoradionica za mlade „Plavi leptir“

  Fotoradionica je održana u Bjelovaru  u suradnji s I. osnovnom školom Bjelovar i Hrvatskim fotosavezom u kontinuiranim terminima subotom i nedjeljom. Osim fotografiranja plavog leptira, izrađeni su i likovni radovi koji su na kraju programa otisnuti na platnene vrećice i dopisnice, te aplikacije od fimo mase od kojih su kasnije izrađivani uporabni predmeti ( broševi, privjesci, ukosnice i sl). Sudjelovalo je 14 učenika iz  I.škole i članovi fotokluba.
  01. 02. 2013 PROČITAJ VIŠE
 • Kreativne radionice

  Pozivamo Vas na kreativne radionice koje će se održavati u prostorijama Fotokluba Bjelovar. Radionice su slijedeće: Škola crtanja i slikanja Rehabilitacijske radionice Decoupage tehnika Crno-bijela fotografija Stare tehnike Fimo masa - za početnike i napredne Batik tehnika
  27. 01. 2010 PROČITAJ VIŠE
 • Nove radionice

  Pozivamo sve zainteresirane da prisustvuju radnom sastanku u ponedjeljak 12. 7. 2010. u 17 h gdje ćemo dogovorit termine radionica. Radionice su sljedeće:  Fimo tehnika millefiori i modeliranje, Crno bijela fotografija, Crtanje, Izrada nakita savijanjem žice.
  12. 07. 2010 PROČITAJ VIŠE